Ervaringen van Ouders

Home » Ervaringen

Mila - 10 jaar

Ouders van Mila

"Mila is zeker gegroeid en zo veel meer relaxed qua school en proefwerken. Ik ben heel, heel blij dat we het traject met jou zijn aangegaan!"

 

Abdel - 12 jaar 

Juf van Abdel

"Hij is het voorbeeld van de school geworden."

Abdel

"Jammer dat het afgelopen is. Ik voel me fijn nu. U bent er echt goed in!"


Sam - 9 jaar

Juf van Sam

"Het gaat prima met Sam momenteel. Hij lijkt weer vrolijker en rustiger. Hij ontfermt zich heel lief en zorgzaam over nieuwe klasgenootjes. hij is minder gespannen en komt evenwichtiger over. Heel knap van hem."

Sam

"Niet goed dat de sessies zijn afgelopen, ik vind het zo leuk om samen te spelen."


Nina - 8 jaar - had moeite om vriendinnen te maken en was erg aanhankelijk aan de haar juf

Juf van Nina

"Ik zag na 3 sessies al veranderingen bij Nina, maar vroeg me gelijk af of ik dat zo snel wel goed zag en dit wellicht nog te vroeg is. Maar tijdens het buitenspelen merkte ik op dat ze niet meer alleen rondloopt (letterlijk en figuurlijk). Ze is nu ook aan het spelen met andere meisjes. Tevens heb ik de indruk dat ik minder belangrijk voor haar aan het worden ben."

Ouders Nina

"Knap werk van je"

 

Karlijn - 6 jaar

Ouders Karlijn

"De coaching van Ilse vonden wij erg prettig. Ze richtte zich totaal op onze dochter Karlijn en ging helemaal in haar belevingswereld mee. Hierdoor voelde het al snel erg vertrouwd voor haar en vond ze het vooral gezellig als Ilse kwam. Wij hebben zeker wat gehad aan haar duidelijke en heldere tips."

Karlijn

"Ik vond het erg leuk als Ilse met mij kwam spelen, ze kon goed luisteren en we hebben vaak "Mens-erger-je-niet" gespeeld."

 

Yuri - 5 jaar

Ouders Yuri

"Wat een mooie ervaring met een warm en zachtaardig persoon. Praten, over je kind, met Ilse geeft je een heel goed beeld van hoe je (als ouders zijnde) het doet en wat er evt anders kan. Ze geeft woorden aan de signalen van je kind. Onze zoon voelt zich op zijn gemak, stelt zich open op en laat Ilse toe. Het is een fijn gevoel dat we de bevestiging krijgen dat wat we doen goed is voor hem!"

Yuri 

  • "Samen met de auto's spelen"
  • "Samen met de knikkerbaan spelen"
  • "Ilse praat heel lief"
  • "Voelde me prettig bij Ilse"
  • "Wil graag nog eens spelen met Ilse"